Les condicions de treball i el sou en les principals tendes de roba

Comparen Primark, Inditex, Mango i H&M
Els treballadors de Primark cobren un dels sous més baixos. | Cedida

Un article de 'El Confidencial' compara els sous dels dependents de les principals tendes de roba: Mango, Inditex, Primark i H&M, i també com són les condicions de treball en general en estes empreses. Els sous són prou baixos i no és estrany tenint en compte que actualment vivim un augment de tendes low cost.

— H&M: alguns treballadors comenten que encara que el sou que ofereix l'empresa no és molt alt, 823 euros bruts al mes, però que les condicions per als treballadors ho compensen molt. Els empleats poden disfrutar de bonus i incentius entre altres avantatges.

Inditex: els treballadors d'aquesta empresa cobren més, uns 1.000 euros bruts al mes per 40 hores setmanals, però les condicions són pitjors. Segons alguns empleats, no els tenen en compte i que a més, els contractes es renoven mensualment, per la qual cosa poden perdre el treball d'un mes a un altre.

Mango: encara que el sou que ofereixen és prou alt, ací els empleats es mouen per objectius personals i si no els compleixen, poden quedar-se sense treball ràpidament.

Primark: una dependenta afirma que cobra 700 euros al mes per 30 hores setmanals, però molt dels treballadors no treballen a jornada completa, així que encara cobren menys.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Incendi mortal amb diversos ferits i molts desallotjats a Andalusia" "Noves dades de l'assassinat masclista a Vinaròs"