Conductor kamikaze xoca contra quatre cotxes i envia una embarassada a l'hospital en València

Circulava en sentit contrari, saltant-se semàfors i a gran velocitat en el districte del Marítim
El conductor va envestir quatre cotxes abans de què el detingueren | Policia Nacional

 

Agents de la Policia Nacional han detingut el dilluns a la nit a València a un home de 33 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes de danys, contra la seguretat viària i atemptat contra l'agent de l'autoritat, després de circular a gran velocitat, en sentit contrari, saltant-se semàfors, per uns quants carrers de la ciutat, fins a xocar amb diferents vehicles. Un d'ells, ocupat per una dona embarassada, que va haver de ser traslladada urgentment a l'hospital. En la fugida va intentar atropellar a un policia

Els fets es van produir el dilluns cap a les nou de la nit quan els agents que patrullaven pel districte del Marítim van observar a un cotxe eixint del carrer de Moraira –per damunt de la vorera, en direcció contrària i a gran velocitat– per a incorporar-se a l'avinguda, fent frenar als altres vehicles per a no ser envestits. En eixe moment va ser quan els policies li van fer l'alto però, ignorant als agents, va pegar a fugir i es va saltar tots els semàfors al seu pas.

En la rotonda de l'avinguda de les Moreres, el sospitós va parar el seu cotxe però, en el moment que els agents van baixar del vehicle policial, va continuar la fugida accelerant contra un dels policies que va haver d'apartar-se per a no ser atropellat.

Finalment, el conductor kamikaze va envestir quatre vehicles que es trobaven parats en un semàfor al final del carrer Eduardo Primo Yúfera, sent interceptat en eixe moment pels agents que van detindre a l'home, pels delictes de danys, contra la seguretat viària i atemptat contra l'agent de l'autoritat.

  

Immediatament, la patrulla va sol·licitar assistència mèdica per als ocupants dels vehicles atropellats, que van ser traslladats a l'hospital. El cas més urgent va ser el d'una dona embarassada de sis mesos a qui se li va quedar el vehicle inutilitzat per a la circulació. El detingut, amb un antecedent policial, ha passat a disposició judicial, després de ser atés en un centre mèdic.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"⚫🌊 TRAGÈDIA FAMILIAR ALACANT: Mor en salvar a la dona en la platja" "Localitzen 3 dels 5 responsables de la mort del vigilant del viver de cànem en Llíria"