Un conductor de l'EMT li arranca el dit a un altre conductor amb la finestreta de l'autobús

L'home afectat sol·licitava al conductor de l'autobús que baixara per arreglar la declaració amistosa d'accident

El passat dijous 29 de novembre una discussió entre un conductor d'un vehicle i el d'un autobús de l'Empresa Municipal de Transport (EMT) de València, per haver trencat este últim un dels retrovisors del seu turisme, va acabar amb el dit del primer conductor tallat per la finestreta. L'home afectat sol·licitava al conductor de l'autobús que baixara per arreglar la declaració amistosa d'accident, i este es va negar al·legant que havia de continuar amb el seu trajecte, segons informa Levante-EMV.

El dijous passat, cap a les 18:30 hores, al carrer Jesús de la ciutat del Túria, la Policia Local de València es va desplaçar fins a la zona per intermediar en una discussió de trànsit. Aquesta va començar perquè un autobús de l'EMT va trencar el retrovisor d'un cotxe, i el conductor d'este, un home de 62 anys, va intentar frenar la marxa de l'autobús per reclamar-li este dany. En no poder, va esperar a que un semàfor es ficara en roig per col·locar-se davant i sol·licitar al conductor de l'Empresa Municipal de Transport baixara a fer una declaració amistosa d'accident, segons informa el diari abans esmentat.

El conductor de l'EMT afirma que l'altre es va alterar i el va agafar del pit

El conductor de l'EMT, un home de 47 anys, es va negar fer una declaració amistosa d'accident en eixe moment al·legant que havia de continuar el recorregut i que ho solucionara amb els responsables de l'empresa de transport. El conductor del tursime va començar a alterar-se i segons fonts consultades pel Levante-EMV, va arribar a amenaçar al conductor: «O baixes o et toque la cara». Segons declara el conductor de l'EMT, l'altre conductor li «va fer una peineta» i el va agafar del pit, i aquest per a defendre's i protegir-se va alçar la finestreta «de forma instintiva» arribant a arrancar-li accidentalment el dit índex de la mà esquerra. El conductor ferit va ser traslladat a l'Hospital La Fe de València amb una ambulància del Suport Vital Bàsic (SVB).

  

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dur colp antidroga, amb catorze detinguts, a València" "Detinguda una dona per conduir drogada en contra direcció en València"