Controlat l'incendi d'una fàbrica de la Vall d'Alba

Han participat en l'extinció un total de 55 efectius de bombers
Els bombers han hagut d'extingir el foc des de fora | CPBC

Els bombers han donat per controlat cap a les 22.00 hores d'este diumenge l'incendi que es va registrar de matinada en una fàbrica de la Vall d'Alba, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), segons han informat el Centre de Coordinació d'Emergències i el Consorci Provincial de Bombers de Castelló.

Durant la nit han estat treballant tres dotacions de bombers per a continuar amb les faenes d'extinció d'este incendi, que no ha causat cap ferit i que s'ha declarat cap a les 6.00 hores de la matinada, en el magatzem d'una empresa de tractament de fusta. L'incendi s'ha confinat i estabilitzat i l'estructura de la nau ha col·lapsat.

A l'arribada dels bombers, l'incendi estava totalment desenvolupat i afectava pràcticament a tota la zona de magatzem de l'empresa. L'estructura de les naus va començar a col·lapsar, pel que els bombers han hagut de fer les faenes d'extinció des de fora, ha detallat el Consorci en un comunicat.

Fins al lloc s'han mobilitzat en un principi sis dotacions de bombers del Consorci, que després s'han incrementat fins a completar un dispositiu total de 12 dotacions amb 55 efectius entre bombers i unitats de comandament.

Dins del dispositiu global mobilitzat pel departament de Bombers de la Diputació de Castelló, s'ha comptat amb el reforç de dos dotacions dels bombers de l'Ajuntament de Castelló i la col·laboració de mitjans sanitaris i Guàrdia Civil.

Els treballs d'extinció s'han fet per sectors i s'ha mobilitzat un helicòpter d'extinció per a intervindre en la zona central de l'incendi, ja que era inaccessible des de terra. Des del primer moment s'ha treballat a confinar l'incendi i evitar que el foc afectara a les instal·lacions de producció de l'empresa.

Finalment, a les 11.00 hores s'ha conseguit donar per estabilitzat l'incendi, amb uns 7.000 metres quadrats del magatzem afectats, i s'ha conseguit evitar que es vera afectada la zona de producció.

També s'han presentat en el lloc comandaments de la Guàrdia Civil, l'alcaldessa de Vall d'Alba, Marta Barrachina, i el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cau una xarxa de tràfic de migrants en Castelló" "Ferit greu en caure en una cala de l'Illa de Tabarca"