Demanen 3 anys de presó per violar a una xiqueta de 16 en Castelló

El juí està previst que se celebre el pròxim 19 de febrer
L'agressor va aprofitar que estava a soles amb la xiqueta per a fer-li tocaments | Pixabay

 

Este pròxim 19 de febrer, en la secció 1a de l'Audiència Provincial de Castelló, està previst la celebració del juí a un home acusat d'abusar sexualment a una xiqueta de 16 anys durant la matinada del 28 de maig de l'any 2017.

 

Segons informacions de 'Mediterráneo', el presumpte autor dels fets estava dins de sa casa junt amb la seua parella, acompanyat d'un altre matrimoni i la seua filla, menor d'edat. L'escrit de la Fiscalia assegura que cap a les 04.00 hores de la matinada es van quedar a soles en casa i ell li va comentar les pràctiques sexuals que feia amb la seua parella.

 

L'home, amb la intenció de tindre sexe amb ella segons els fiscals, la va agarrar de la mandíbula per a que no s'escapara i li va tocar el cul, les mamelles i li va besar la boca. La menor va conseguir apartar l'agressor després de donar-li una espenta.

 

Estos fets causaren en la víctima un trastorn per estrés postreumàtic lleu i ansietat. La xiqueta va necessitar d'una assistència mèdica i es va recuperar en uns 20 dies. La Fiscalia ha demanat tres anys de presó amb llibertat vigilada de sis anys en la seua eixida, el pagament dels costos del juí i la inhabilitació per al dret a vot mentres dure la condemna.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!