Demanen 14 anys de presó per a dos britànics que violaren a una xica en Benidorm

Els xics, que van provocar un esgarrament a la víctima, estan acusats d'abús sexual, no de violació
Els britànics van coincidir en la zona de festa per a turistes de Benidorm | PIXABAY

Els dos britànics acusats d'haver violat a una xica, també britànica, l'estiu de 2018 en Benidorm, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant), i provocar-li un esgarrament s'han assentat en la banqueta de l'Audiència d'Alacant este dimecres. La Fiscalia demana per a cada un d'ells una pena de 14 anys de presó, 8 de llibertat vigilada i una indemnització de 6.000 per a la víctima, per dos delictes d'abusos sexuals, no de violació.

Els fets es van produir en juny de 2018 quan, després d'haver coincidit la nit anterior en un pub, els dos xics i la jove van tornar a coincidir en la zona de festa per a turistes britànics. Segons la versió de la víctima, un d'ells li va oferir una copa i, poc després, va començar a sentir-se marejada. Tot i això, no s'ha trobat cap prova de què la jove fora drogada.

La víctima va rebre punts de sutura

La jove afirma que els dos xics la van penetrar vaginalment i analment fins a provocar-li un esgarrament que li causà una gran hemorràgia. Per eixe motiu, el matalàs i els llançols van quedar completament tacats de sang i els dos acusats van tirar les dos coses pel balcó, a més d'obligar a la víctima a dutxar-se per a borrar qualsevol indici de la violació. Una volta els xics se'n van anar, la xica baixà a recepció a demanar ajuda. Va haver de rebre punts de sutura i va estar 21 dies recuperant-se.

Els acusats afirmen que va ser una relació sexual consentida

Segons la versió dels acusats, va ser una relació sexual consentida en la que només va participar un d'ells mentres l'altre mirava i, en vore que la xica començà a sagnar, pararen. Els dos afirmen que la jove es va cabrejar en vore-ho tot tacat, pensant en que no li tornarien la fiança, i que no van tirar el matalàs del balcó, sinó que es va quedar en el balcó mentres ajudaven a netejar.

A l'espera de més testimonis

La víctima va declarar a porta tancada, sense públic (la majoria eren de l'entorn dels acusats), i darrere d'un biombo per a respectar la seua intimitat i no haver de tindre contacte visual amb els acusats. Tot i això, el cas no ha quedat vist per a sentència, ja que encara queden pendents les versions d'alguns testimonis que s'han quedat sense testificar per falta de temps. Els acusats estan en presó preventiva des de què es van produir els fets.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Intenta que la seua filla no declare en contra del seu padrastre, acusat d'abusos sexuals" "Reté a la seua exparella i la pressiona per a que retire l'ordre d'allunyament"