Una mare intenta que la seua filla no declare en contra del seu padrastre, acusat d'abusar de la menor

La Fiscalia demana cinc anys i mig de presó per a l'acusat, per un delicte continuat d'abusos sexuals
La víctima ha declarat el mateix que va dir en un principi | Europa press

La mare d'una menor que, presumptament, va patir abusos sexuals per part del seu padrastre, va posar una denúncia en contra de la seua parella en maig de 2018. Ara, la dona «ha volgut tapar els citats abusos», segons el reat del fiscal, intentant convéncer a la filla de què no declare en el juí.

Tot i això, la víctima va decidir declarar després de què la jutgessa l'avisara de què és major de 16 anys i està obligada a fer-ho encara que sa mare es negue, acollida per l'article 416 de la Llei d'Enjudiciament Criminal. L'adolescent va afirmar que el nóvio de sa mare li tocava el cul i li feia comentaris sexuals, a més de què l'havia intentat besar més d'una volta, segons avança 'Levante-EMV'.

Es tracta de «mostres de carinyo mal interpretades»

L'acusat es va acollir al seu dret a no declarar i nega rotundament els fets. En l'últim torn de paraula, l'acusat va afirmar que «en ningun cas» abusà de la seua fillastra i diu que es tracta d'una «rabieta d'adolescent». «Pot ser que la pressionara massa perquè no tenia bons resultats en l'escola», ha afegit en el juí celebrat en la Secció Tercera de l'Audiència Provincial de València. 

En este sentit, la seua defensa demana l'absolució perquè es tracta de «mostres de carinyo mal interpretades», alhora que s'agarren a la intenció de la mare de llevar la denúncia perque la menor va reconéixer que havia mentit, segons la defensa de l'acusat.

La Fiscalia demana 5 anys i mig de presó

D'altra banda, el fiscal considera que els tocaments es van fer «amb ànim de satisfer els seus desitjos libidinosos», fet pel que la Fiscalia demana per a l'acusat cinc anys i mig de presó per un delicte continuat d'abusos sexuals una menor de 16 anys.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Reté a la seua exparella i la pressiona per a que retire l'ordre d'allunyament" "Mor un xic, de 23 anys, abandonat en La Fe de València amb ferides d'arma de foc"