Demanen 6 anys de presó per pegar-li a son pare i a un guàrdia civil en Castelló

L'agressor ja ha sigut condemnat anteriorment per violència de gènere
Agressió | Pixabay

Este pròxim 9 de gener, en la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Castelló se celebrarà el juí a un home acusat de pegar-li una pallissa a son pare i lesionar a un guàrdia civil que va arribar fins a la casa per a detindre'l.

Segons explica 'Mediterráneo', estos fets van passar la matinada del 3 d'octubre de 2013. El fill va tindre una forta discussió amb son pare i el va tirar en terra mentres li pegava patades i punyades per diferents parts del cos. Esta pallissa li va causar lesions, com ara la pèrdua d'algunes dents, segons l'escrit d'acusació.

Després d'açò, l'agressor se'n va anar cap a la cuina, a on va amenaçar de mort a son pare després d'agarrar un ganivet. El fill va tirar l'arma i es va clavar en la porta de l'habitació. Davant d'estos fets, agents de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins a la casa, situada en la mateixa ciutat de Castelló.

L'acusat, que es va resistir a ser detingut i va insultar als agents, els digué que «no sempre aneu d'uniforme, vos aneu a enterar, xulos, no podreu estar tranquils en el carrer». Quan un d'ells va anar a escorcollar-lo, el va agredir i caigueren els dos en terra. Este fet li va causar a l'agent, segons l'escrit d'acusació, una artritis en un dels dits de la mà dreta i va haver de rebre tractament mèdic, amb les posteriors seqüeles i limitació en la mobilitat.

La Fiscalia acusa a l'agressor –que ja ha sigut condemnat anteriorment per violència de gènere–, de dos delictes de lesions, un d'amenaces i un altre per atemptat contra l'autoritat. Amb tot, s'han demanat 6 anys de presó, la prohibició d'aproximar-se a la casa o lloc de treball de son pare durant 7 anys i una indemnització de 2.760 euros a l'agent agredit. Per últim, son pare hauria renunciat a la indemnització de les lesions que li ha causat el fill i dels danys de la casa.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Accident múltiple en la V-11 a l'altura de Manises" "Troben mort a un home en una carretera de Vinaròs"