🔪 URGENT PARRICIDI:

Mata a sa mare i ferix a son pare en Sant Vicent

Denuncien l'Hospital de Vinaròs per la mort d'una altra xiqueta

La suposada negligència va ocórrer el cap de setmana passat
La xiqueta va morir este cap de setmana després de nàixer en l'Hospital de Vinaròs | València Diari

 

Miguel Requena Julián, de Benicarló, ha denunciat l'Hospital Comarcal de Vinaròs a la Guàrdia Civil després de la mort de la seua filla, acabada de nàixer este cap de setmana. La denúncia ve motivada per a intentar aclarir els fets que van causar la mort de la xiqueta.

 

Els fets van començar quan la mare, de 29 anys, es va posar de part el divendres de matinada. La dona, que ja havia tingut un fill abans amb un embaràs normal, va acudir a l'Hospital de Vinaròs i, fins a 18 hores després –en vore que no dilatava– no li van fer la cesària.

 

S'investiga si pot deure's a una negligència | EP

 

Segons la versió de la família, fins a les 22.30 hores del dissabte no la van portar al quiròfan a traure a la xiqueta, moment en què van notar que no li havia arribat bé el reg sanguini al cervell i que li havia faltat oxigen, tal com avança el 'Mediterráneo'.

 

Després d'això, van traslladar a la xiqueta acabada de nàixer a l'Hospital de la Fe de València, a on la ficaren en una incubadora. Allí va morir la bebé. Per a la família, l'error va ser esperar tant en fer la cesària. I ara han denunciat per a intentar aclarir els fets.

 

També et pot interessar...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!