ÚLTIMA HORA

Confirmats 6 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Denuncien 50 robatoris l'últim mes en urbanitzacions de Manises i Torrent

Els residents denuncien una falta falta de vigilància policial
La Policia sospita que alguns dels lladres poden ser d'origen albanés | Pixabay

 

Dos bandes de lladres han protagonitzat este últim mes diferents robatoris en urbanitzacions de les localitats de la comarca de l'Horta Oest (València), com és el cas de Torrent i Manises. En total, s'han denunciat mig centenar.

 

Segons explica 'Levante-EMV', en el cas de Torrent ja són trenta els robatoris en l'últim mes i des de la comissaria de la població sospiten de què puguen ser lladres diferents. És més, asseguren que en un dels casos podria ser una banda de ciutadans albanesos i que ha actuat en zones com ara les del Realón, Monte Real i en zones pròximes a la partida del Toll i l'Alberca.

 

Quant a Manises, la situació no és tan greu com en Torrent, però ja es comptabilitzen, com a mínim, 10 robatoris en diferents cases, a pesar de què alguns intents no han tingut èxit. Un dels veïns de la zona explica que els assalts es produïxen sobretot a últimes hores del dia i, fins i tot, de matí.

 

Falta de vigilància

Els veïns de la zona denuncien una falta de vigilància i resposta per part de la Guàrdia Civil i la Policia Local, ja que han hagut de muntar patrulles per a vigilar la urbanització de la Mallà, una de les afectades. Alguns residents asseguren viure «atemorits», ja que no hi ha hagut un compromís d'augmentar la vigilància policial en la zona.

 

D'esta onada de robatoris cal destacar que molts s'han quedat en intents o han sigut pillats pels propietaris, després de trencar portes o les reixes de les cases. Això sí, les vegades que han conseguit entrar han furtat diferents aparells electrònics, com ara mòbils, ordinadors, televisors, però sobretot diners i joies.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!