ÚLTIMA HORA

Confirmats 6 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Troben 26 quilos d'angules i 16 de marihuana en l'aeroport de Manises

Dos sospitoses maletes alerten als treballadors en les instal·lacions
El sospitós que portava la maleta anava a viatjar a Vietnam | Guàrdia Civil

 

L'Agència Tributària i agents del Resguard Fiscal de la Guàrdia Civil han confiscat en l'aeroport de Manises, en la comarca de l'Horta de València, 12 bosses amb aigua que contenien 26 quilos d'angules i 16 quilos de marihuana ocults en diferents maletes.

 

En el marc dels habituals controls de contraban en les terminals aeroportuàries, el passat 17 de gener es va detectar a través de l'escàner que en una maleta facturada amb destinació a l'aeroport d'Ho Chi Minh (Vietnam) hi havia diferents objectes en el seu interior que contenien un líquid, fet que va despertar les sospites.

 

En obrir la maleta, en presència del propietari, es van descobrir bosses d'aigua que contenien en el seu interior les angules. El passatger, un home malai de 44 anys, va ser immediatament detingut i ha passat a disposició judicial.

 

Una altra maleta sospitosa

Dos dies després, en els mateixos controls, es va detectar una maleta amb destinació Frankfurt sospitosa, ja que no hi havia cap classe d'equipatge en el seu interior. Els agents van demanar la seua obertura als propietaris, que no van facilitar ni la combinació, ni el cadenat, explicant que la maleta era d'un amic.

 

Una volta els investigadors van conseguir obrir-la, van comprovar que en el seu interior s'amagaven quatre bosses grans de plàstic que contenien marihuana, amb un pes de 16 quilos. Els passatgers, un home de 54 anys i una dona de 52, de nacionalitat grega, van ser detinguts i han passat a disposició judicial.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!