Detinguda per un delicte d'amenaces i coaccions a un xic en Sedaví

La presumpta autora li reclamava la quantitat de 12.000 euros
Amenaces de mort i de possible prostitució | Cedida

La Gu√†rdia Civil d'Alfafar, en la comarca de l'Horta Sud (Val√®ncia), en l'operaci√≥ 'Pirujo' ha procedit a la detenci√≥ d'una dona de 43 anys d'edat i nacionalitat espanyola, com a presumpta autora d'un delicte d'amenaces i coaccions a un xic de la localitat de Sedav√≠, en la mateixa comarca.

Com s'ha pogut comprovar a trav√©s de la investigaci√≥ feta per la Gu√†rdia Civil d'Alfafar, els fets venien ocorrent des del mes de novembre passat del passat any, a on la suposada autora li reclamava a la v√≠ctima la quantitat de 12.000 euros per un deute. Este deute suposadament corresponia a la venda de 3,5 quilograms de marihuana que la v√≠ctima afirmava ser fict√≠cia.

No obstant aix√≤, fruit de les coaccions, la v√≠ctima es veia obligada a anar pagant a terminis at√©s que en cas contrari tant la integritat pr√≤pia, com la de la resta de la seua fam√≠lia corria perill degut a amenaces de mort i d'emportar-se a la mare d'este per a introduir-la en la prostituci√≥.

Despr√©s de labors d'investigaci√≥ d'estos fets i seguiment del cas i estudi de proves aportades per components de l'√Ärea d'Investigaci√≥ d'Alfafar, s'ha procedit a la detenci√≥ d'aquesta dona, com a presumpta autora d'un delicte d'amenaces i coaccions. Les dilig√®ncies han passat a la disposici√≥ del Jutjat de Catarroja, en la mateixa comarca.

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Declarat un greu incendi de vegetació en Alfarp" "Robatori en la casa d'un futbolista en Monforte del Cid"