Jorge confessa que trossejà a Marta Calvo i la tirà en diferents contenidors

El xic s'ha entregat en Carcaixent
Jorge confessa que matà a Marta Calvo | Twitter

ACTUALITZAT 04/12/2019 a les 11.24 hores. Jorge Ignacio P.J., el principal sospitós del cas de la desaparició de Marta Calvo, ha confessat este dimecres que trossejà a Marta i tirà les diferents parts del cos en diferents contenidors. 

Primera declaració en l'interrogatori

Fulgencio, el delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, ha insistit en la possibilitat de què el detingut «siga el causant de la desaparició i també d'una agressió física i, en conseqüència, de la mort violenta» de la jove.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', el principal sospitós del cas ha declarat en l'interrogatori que matà a marta i la tirà a un contenidor. 

El detingut, segons el delegat del Govern, no va arribar a eixir d'Espanya i la seua captura ha sigut possible gràcies a "la pressió policial", ha subratllat Fulgencio, qui no ha donat més detalls sobre l'operatiu.

S'entrega el principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo

Jorge Ignacio P.J., principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo en Manuel, en la Ribera (València), ha sigut detingut este dimarts. Jorge s'ha entregat en Carcaixent, localitat pròxima a Manuel, a només 20 minuts, i està sent interrogat.

El delegat del Govern en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha afirmat en una roda de premsa que la principal hipòtesi és que Marta Calvo «no només va desparéixer, sinó que va patir una agressió violenta que li va fer perdre la vida».

Respecte de la desaparició de Wafa, la xica que busquen en Carcaixent, Fulgencio ha afirmat que no té cap relació amb la de Marta Calvo i que «no contemplen la possibilitat de què haja patit cap tipo d'agressió, sinó que es tracta d'una desaparició voluntària». 

També pots llegir...

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"3 morts i 2 ferits en un accident en Vilanova d'Alcolea" "Busquen a Wafa, de 19, desapareguda des de fa 20 dies en Carcaixent, a 20 min de Manuel"