Detingut un kuwaitià que va violar tres vegades a la xica que cuidava dels fills en Calp

La víctima va poder escapar de la casa amb l'ajuda dels xiquets als que cuidava

El pressumple agressor la va penetrar a la força analment en dos ocacions 

Un home de Kuwait ha sigut detingut en sa casa d'una urbanització de Calp per violar tres voltes a una jove marroquina a la que havia contractat fa tres mesos per a que cuidara dels seus fills interna en la parcel·la, segons informa la Cadena Ser.

L'acusat, que va ser detingut per la Policia Local de Calp i per la Guàrdia Civil mentres estava fent les maletes en les que hi havia 100.000 euros, ha ingressat en presó provisional sense fiança, tal com ha decretat el jutjat d'instrucció número 2 de Dénia.

El kuwaitià havia acordat amb la víctima, una marroquina de 28 anys, que l'ajudaria a conseguir els papers per reguralitzar la seua situació en Espanya, però este ni li pagava un jornal pels seus servicis de cuidadora dels seus fills.

Segons la denúncia a la que ha tingut accés la Cadena Ser, el pressumpte agressor la va penetrar a la força analment en dos ocasions i la va amenaçar de mort en cas de cridar o resistir-se-li. En un principi, la jove no va denunciar les violacions per por a que la matara, però el passat dijous finalment va acudir a la Guàrdia Civil després de què l'home l'obligara a fer-li una fel·lació, intentara violar-la analment una altra volta i li pegara una pallissa.

Els fills de l'agressor, amb 5 i 8 anys d'edat, s'interposaren entre el pare i la cangur, fet que facilità que la xica fugira de la casa per a demanar auxili. Un veí, al que va demanar ajuda, li aconsellà que no denunciara al kuwaitià, però gràcies a una telefonada a sa germana, els fets arribaren a la Policia Local de Calp i a la Guardia Civil. La víctima està rebent atenció en el Centre de la Dona de Dénia i es troba a l'espera de què se li assigne un advocat d'ofici.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari