Detingut un pedòfil de Castelló en desmantellar una web que venia material d'abús sexual infantil

La investigació sobre els usuaris del portal va permetre la identificació i arrest d'un total de 12 persones
Detenen a un pedòfil en Castelló | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han desmantellat una pàgina web que, presumptament, es dedicava a la venda de material d'abús sexual infantil. En l'operació, les autoritats han detingut a un total de 12 suposats pedòfils en Castelló, Barcelona, València o Múrcia, entre altres ciutats.

Tal com ha comunicat el diari 'Mediterráneo', l'administrador de la pàgina es trobava en Portugal a on ha sigut detingut per agents de la policia d'este país. Després, la investigació als usuaris de la web ha permès identificar i agarrar als pedòfils que intercanviaven material sexual a través de missatgeria instantània

A causa de l'aparició d'estos missatges, els investigadors han pogut trobar tot tipus de material d'abús sexual infantil, i per tant, han identificat a totes les persones que han participat en esta activitat delictiva. Entre els detinguts destaca un home de Màlaga que havia compartit fins a un total de 38 vídeos de xiquets sotmesos a greus abusos sexuals.

Entre els participants, també es troba un veí de Castelló, en la comarca de la Plana Alta que també ha sigut agarrat i posat a disposició judicial després que els agents han descobert esta pàgina web a on es venia material il·legal sexual de xiquets.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dos ferits greus en un accident de trànsit en Albuixec" "Una dona incendia sa casa en Paiporta abans de ser desallotjada"