Detingut per sis robatoris amb força en locals comercials en Gandia

Hi ha un segon home implicat en dos dels fets
En un van usar un gat hidràulic per a forçar la persiana d'entrada | ACN

Agents de la Policia Nacional han detingut en Gandia, en la comarca de la Safor (València), a dos hòmens, de 33 i 43 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors de diferents delictes de robatori amb força en locals comercials. A un se li imputen sis robatoris mentres que a l'altre només dos d'ells. En un van usar un gat hidràulic per a forçar la persiana d'entrada, que va ser localitzat.

Els investigadors havien detectat que des de finals d'any s'havien produït una sèrie de robatoris amb força en locals comercials en la localitat de Gandia. En un dels fets l'autor va forçar la persiana metàl·lica d'un establiment comercial, conseguint traure-la dels seus raïls, per a apoderar-se de la caixa registradora i abandonar-la en un portal.

Dies més tard, de matinada, es va produir un altre robatori amb força en una fruiteria a la que es va accedir forçant la reixa metàl·lica amb un gat mecànic. En esta ocasió es va conseguir detindre al presumpte autor, gràcies a la col·laboració ciutadana, ja que s'ocultava entre dos cotxes, intervenint el gat usat en el seu cotxe, que es trobava a escassos metres.

Els agents van analitzar els robatoris perpetrats que seguien uns patrons, ja que es feien sempre en horari nocturn i fracturant els vidres dels establiments o forçant les persianes d'accés, per a sostraure, en alguns casos, alguns objectes i les caixes registradores si no conseguien forçar-les dins.

Les perquisicions dels agents han permés identificar a un home com el responsable de sis robatoris amb força, dos en perruqueries, un en un supermercat, dos en un bar i un altre en una fruiteria de la localitat. També van determinar que dos d'estos fets delictius havien comptat amb la col·laboració d'un altre home, que també va ser arrestat. Els dos detinguts, amb numerosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Desarticulen un grup criminal dedicat a furtar en Torrevieja" "Multats per estar reunits sense mascareta, bevent alcohol i amb música en Alboraia"