Detingut en València per obligar a una menor a que li enviara vídeos sexuals

El xic formava part de la xarxa TOR, un web ocult i amb finalitats delictives

Imatge d'una conversació de WhatsApp fent sexting
El xic amenaçava a la víctima amb difondre les fotos si no li enviava més | Viquipèdia

Agents de la Policia Nacional han detingut a un xic de 18 anys com a presumpte autor d'un delicte de ciber assetjament sexual, després de coaccionar a una menor per a que li enviara fotos i vídeos de contingut sexual. En el moment que va cometre el delicte encara era menor d'edat, amb 17 anys.

Les investigacions van començar en tindre coneixement els policies que una menor, de 13 anys, havia sigut coaccionada des d'una xarxa social a on havia remés diverses fotografies i vídeos seus amb contingut sexual.

Durant les investigacions, els agents van saber que una persona va contactar amb la menor a través d'un perfil 'fake' en una coneguda xarxa social, fent-se passar per un jove estranger, que estava vivint actualment en València. Des d'un primer moment, li va demanar alguna foto de baix contingut sexual. Penjava fotos d'un xic jove atractiu amb la finalitat de fer de ganxo amb les seues víctimes.

Una volta obtingudes, li feia saber a la menor que coneixia el centre educatiu a on estudiava, amenaçant-la amb difondre-les en les xarxes socials, si no li enviava noves fotos despullada i vídeos amb pràctiques sexuals. 

Per a donar-li credibilitat i que accedira a estes exigències, el sospitós tornava a contactar amb la menor però esta volta a través del seu compte personal real dient-li haver vist les fotos. La menor en observar que era un alumne conegut del seu centre, se sentia intimidada en dir-li que ell també havia sigut víctima d'esta persona i que fera el que li demanava, ja que de no fer cas a les seues exigències seria molt pitjor que accedir als seus desitjos, les represàlies serien pitjors.

Durant el transcurs de les investigacions, els policies van saber que els dos perfils eren de la mateixa persona, un jove de 17 anys.

Com a conseqüència de les investigacions, els agents van saber que un dels perfils simulats utilitzats pel sospitós per a coaccionar a menors, coincidia el seu nom d'usuari, amb un perfil d'un fòrum de pedofília desmantellat recentment en la xarxa TOR per la policia holandesa, en la que oferia material sexual, de menors d'edat, als seus membres.

Xarxa TOR

La pertinença a estos fòrums de pedofília de la dark web constituïx un cert estatus entre els pedòfils, ja que no és fàcil entrar, atés que el funcionament de la xarxa TOR és complicat, en ser un web ocult i amb finalitats delictives, requerint temps i coneixement.

Finalment, després de fer les indagacions oportunes el sospitós, que ja és major d'edat, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte de ciber assetjament sexual. A demés, s'ha registrat sa casa, a on s'han intervingut tres telèfons mòbils i una memòria USB per al seu examen.

Ara continuen les investigacions, ja que podrien aparéixer més víctimes, a demés d'altres delictes contra la llibertat sexual. El detingut, sense antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari