Dos detinguts per furtar en tretze bugaderies i altres establiments en València i Mislata

Els arrestats són dos hòmens, de 29 i 52 anys, d'origen romanés i espanyol
Una volta dins d'estes, els sospitosos es dirigien al magatzem | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a dos hòmens, de 29 i 52 anys, d'origen romanés i espanyol, respectivament, com a presumptes autors de fins a 19 delictes de robatori amb força,
comesos en la ciutat de València i en la localitat de Mislata
, en la comarca de l'Horta (València). La majoria d'ells, tretze en total, es van fer en bugaderies autoservici, mentres que la resta es van perpetrar en dos bars, un forn i dos concessionaris de cotxes.

Les investigacions van començar després d'adonar-se els agents de l'existència d'una sèrie de robatoris amb força, la majoria d'ells en bugaderies, comesos durant l'últim mes en els districtes valencians de Patraix, Abastos i Trànsits. En tots ells el modus operandi era paregut, consistint
forçar l'exterior de les persianes metàl·liques o portes d'accés als establiments. En el cas de les bugaderies, una volta dins d'estes, els sospitosos es dirigien al magatzem o oficina interior i, després de forçar la porta, sostreien els objectes de valor que trobaren.

Els policies, després d'una labor d'investigació, van identificar a un dels sospitosos i van descobrir que solia fer els robatoris traslladant-se en patinet elèctric i amb l'ajuda d'un acompanyant. Finalment els agents van localitzar als dos hòmens, trobant en el seu poder algunes ferramentes coincidents amb les empleades presumptament per a cometre els robatoris amb força.

Els policies han detingut als sospitosos com a presumptes autors de 19 robatoris amb força i han intervingut algunes ferramentes, uns 400 euros en metàl·lic, un telèfon mòbil i un patinet elèctric, entre altres efectes. Els detinguts, amb numerosos antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Greu accident laboral en una empresa agrícola en Algemesí" "Greu accident entre un cotxe i una moto en Castelló"