Detenen a una parella per agredir-se mútuament en València

L'home va acudir a comissaria per a denunciar que la seua dona li havia clavat unes tisores de sis centímetres
La dona li ha clavat a l'home unes tisores en el genoll esquerre | Pixabay

Agents de la Policia Nacional han detingut a una parella d'origen bolivià, un home de 51 anys i una dona de 57, en el districte de Patraix de València, com a presumptes autors d'un delicte de maltractaments d'àmbit familiar, després d'agredir-se mútuament.

Segons les investigacions policials, l'esposa li va clavar unes tisores al marit de sis centímetres, després de ser agredida

Els fets es van iniciar cap a les 04.00 hores d'esta nit de diumenge, 18 d'octubre, quan l'home va acudir a la comissaria del districte d'Abastos per a denunciar que la seua dona li havia clavat unes tisores en el genoll esquerre, després d'una acalorada discussió. A conseqüència de l'agressió, l'home va avisar a un amic perquè l'acompanyarà a l'hospital La Fe de València, a on va ser atès.

La dona ha reconegut els fets

Moments posteriors, la Sala 091 va comissionar als agents de la Policia Nacional al domicili de la parella perquè comprovaren l'ocorregut. Va ser en eixe moment, quan la dona va reconèixer haver-li clavat les tisores al seu marit.

No obstant això, va manifestar que es va tractar d'un accident després de portar este utensili quan estava cosint. Finalment, la dona va ser detinguda per un presumpte delicte de maltractaments en l'àmbit familiar. 

Així mateix, els agents van observar que l'esposa tenia un embenatge en el genoll dret, a demés d'una pronunciada coixesa.

Segons les seues declaracions, en la vesprada del dijous el seu marit la va agredir, tirant-la a terra. Després de dur a terme les comprovacions, els policies van detindre a l'home com un presumpte delicte de violència de gènere. Els detinguts, l'home amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit greu en un accident entre un cotxe i una moto en Elx" "Alerta! Retiren un producte dels mercats de València per presència de salmonel·la"