Dos detinguts per perseguir i amenaçar a dos xiques trans amb una cadena de ferro en València

«Maricons, vos tallarem el piu. S'ha de matar a la gent com vosaltres». Són algunes de les amenaces
Parc Professor Antonio Llombart, a on es va produir l'agressió | Google Maps

Dos xics, de 19 i 22 anys, han sigut detinguts en València per un presumpte delicte d'odi. Pel que pareix, els dos jóvens insultaren, perseguiren i amenaçaren amb una cadena de ferro a dos xiques transsexuals al costat de l'antiga Fe, el passat dissabte, 23 de novembre.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', les dos xiques estaven en una marquesina de l'EMT cap a les 4 de la matinada quan un cotxe es parà davant seua i dos dels integrants començaren a insultar-les: «Maricó! Travelo de merda, que tens piu». Va ser en eixe moment quan un altre jove que passava per allà va intentar defendre a les xiques, però els xics intentaren atropellar-lo.

Una persecució a peu i en cotxe

Les xiques pegaren a fugir d'allà, però ells començaren a perseguir-les amb el cotxe —tiraven avant o arrere quan elles ho feien—. Finalment, les xiques van decidir entrar dins del parc del Professor Antonio Llombart per a què les deixaren de perseguir, però es van baixar del cotxe per a continuar increpant-les. Un tercer integrant del cotxe es va quedar dins i no va participar en l'agressió.

«Maricons, vos tallarem el piu. S'ha de matar a la gent com vosaltres. No vos dona vergonya per la vostra família?». Són les amenaces que van pronunciar, armats amb una cadena de ferro amb candats enormes

Les dos xiques van poder, finalment, pujar-se al seu cotxe, però els ara detinguts van seguir perseguint-les fins que les víctimes van vore una patrulla de la Policia i li van demanar que detingueren als xics, que pegaren a fugir en eixe moment. Finalment, els agents van poder detindre'ls en el carrer de Ricardo Micó.

Els dos xics van ser detinguts per un presumpte delicte d'odi i el tercer integrant del vehicle no va ser detingut, ja que les xiques asseguraren que no havia participat en l'agressió. D'altra banda, el xic que havia intentat defendre-les, ja havia avisat a Emergències per a demanar ajuda i per a denunciar l'intent d'atropellament.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ara mateixa: Un accident provoca retencions en la V-30, a l'altura de Manises" "Ara mateixa: Incendi en una planta de reciclatge en Pedreguer"