Dol per als fans de Frozen: mor l'actriu que feia d'Elsa

Andrea Arruti, la jove actriu de doblatge, havia interpretat molts personatges infantils
L'actriu que posava la veu d'Elsa de Frozen ha mort als 21 anys | DoblajeWiki
 

Els fans de la pel·lícula infantil 'Frozen' han rebut una notícia molt trista. Andrea Arruti, l'actriu de doblatge que posa la veu a Elsa, ha mort als 21 anys, segons va confirmar la seua família a través de les seues xarxes socials.

 

Ha sigut en la xarxa social de Facebook a on els familiars han pujat una publicació a on explicaven que la xica, de nacionalitat mexicana, havia mort com a conseqüència «d'una complicació respiratòria que va debilitar el seu cos» i que patia des de fa uns mesos. 

 

A pesar dels esforços i dels treballs mèdics, no va superar la malaltia. El seu entorn explicava que en ningun moment es va desanimar i no va deixar de «complir amb els seus compromisos familiars, escolars i professionals de manera normal». 

 

 

 

Tenia una llarga carrera a pesar de ser tan jove

L'actriu no era només coneguda per doblar la veu d'Elsa, sinó que abans ja havia fet altres papers com, per exemple, a Brigette de la serie 'Phineas i Ferb' o a la princesa Strudel en la serie de 'Hora de Aventuras'. A demés, també va posar veu en el videojoc 'League of Legends' a Nekko, un dels protagonistes del joc. 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram