Dos anys de presó per intentar abusar d'una xica en les paelles universitàries de Moncada

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Imatge d'arxiu de la Ciutat de la Justícia a València | Europa Press

 

Un xic, acusat d'un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa, ha acceptat la pena de dos anys de presó, ja que ha reconegut tots els fets. En un primer moment, la fiscalia demanava una pena de quatre anys, però en arribar a un acord amb la defensa, s'ha rebaixat a la mitat. Però com que l'agressor no té antecedents judicials, no complirà la pena en cap centre penitenciari. 

 

A demés, l'acusat haurà d'indemnitzar amb 2.500 euros pels perjuís morals ocasionats a la víctima. L'agressió va passar en abril de 2018 durant unes paelles universitàries en la localitat de Moncada, en l'Horta Nord (València). La xica va entrar en un bany que estava dins de la zona VIP, fins a on la va seguir l'acusat, qui va girar des de fora la ranura del pestell amb el que estava tancada la porta i va entrar dins. 

 

Va aprofitar que la víctima tenia els pantalons baixats, la va alçar, i amb ànim d'atemptar contra la seua llibertat sexual, la va col·locar amb força contra la porta del bany i li va pressionar el cos per a abusar d'ella. La víctima es va negar en tot moment i l'acusat no va conseguir el seu propòsit, ja que la víctima portava col·locat un tampó per que estava amb la menstruació. Al final va conseguir escapar del seu agressor i va eixir precipitadament del bany.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!