Dos detinguts per pegar foc a una xica en la Torre

Un dels presumptes agressors és el tio de la víctima
Dos detinguts per pegar foc a una xica en la Torre | Freepik

Dos hòmens han sigut detinguts per, presumptament, tirar alcohol per damunt a una xica, de 27 anys, i pegar-li foc en la Torre, una pedania de la ciutat de València. Un dels detinguts, de 76 anys, és el tio de la víctima, mentres que l'altre és un traficant de drogues de la zona.

Segons informa 'Levante-EMV', el tio de la xica la va arribar a acompanyar a l'Hospital la Fe de València, a on continua ingressada en la Unitat de Cremades. Va ser en el mateix centre sanitari a on l'home va ser detingut, després de què la víctima, abans d'ingressar en crítics, li diguera els noms i els cognoms dels seus presumptes agressors a la Policia.

Diferents hipòtesis obertes

La víctima, que presenta cremades en el coll, la cara, el pit i les mans, va afirmar que els dos hòmens li van pegar foc «per no fer el que ells volien que fera» i que tenia «por» d'ells. Per esta raó, l'equip de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil d'Alfafar, que s'ha fet càrrec de la investigació, tanteja la hipòtesi de què la jove estiguera sent obligada a prostituir-se.

Altres línies d'investigació obertes és que la xica es provocara les ferides per la situació que viu en sa casa, que compatix amb son tio —el detingut— i un cosí, ja que els dos detinguts han negat els fets i un ha arribat a afirmar que la mateixa víctima es pegà foc, o que siga un motiu econòmic per un deute contret per son tio, cosa que va afirmar la víctima just abans de ser ingressada. A pesar de tot, la xica encara no ha prestat declaració oficial, per la seua situació de gravetat, encara que la seua vida no corre cap perill.

Dos persones la van trobar en ple carrer

Els fets es van produir de matinada, cap a l'una, quan dos persones van trobar a la xica en l'avinguda Reial de Madrid de la Torre amb el cos pràcticament tot cremat i van avisar al 112. Va ser en eixe moment quan van acudir agents de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) de la Policia Local i de la Guàrdia Civil de Paiporta.

Els mateixos agents de la Guàrdia Civil van traslladar a la víctima fins a l'Hospital la Fe de València, ja que l'ambulància no arribava. Més tard, detenien al tio de la víctima en el mateix hospital i al traficant en sa casa, en la Torre. Els dos detinguts estan a l'espera de passar a disposició judicial, acusats d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un mort i dos ferits en un accident en l'A-70 en Sant Vicent del Raspeig" "Vídeo: Carolina Durante paralitza un concert en València per una agressió a una xica"