Dos dones detingudes per estafar 14.000 euros a un home amb una malaltia degenerativa

Una d'elles havia viscut amb la víctima mesos abans, ja que era la seua cuidadora
Imatge d'arxiu diners | Cedida

 

Dos dones, de 41 i 43 anys, han sigut detingudes per la Policia Nacional de València com a presumptes autores d'un delicte d'estafa, després d'haver sol·licitat dos préstecs per un valor total d'uns 14.000 euros a nom d'un home a qui una de les arrestades havia cuidat mesos abans.

 

Les investigacions van començar quan els agents van tindre coneixement de què familiars de la víctima, un home que necessitava atenció per una malaltia degenerativa, havien detectat moviments sospitosos en els seus comptes bancaris. Concretament, s'havien sol·licitat alguns préstecs al seu nom, amb un valor total de 14.000 euros, sense estar capacitada la víctima per a fer este tràmit.

 

Els agents van dur a terme les comprovacions oportunes i van poder saber que els préstecs havien sigut sol·licitats per les ara detingudes i que amb eixos diners havien contractat tractaments dentals. La Policia Nacional va conéixer també que una de les sospitoses havia viscut amb la víctima, sent la seua cuidadora, pel que presumptament tenia accés a la documentació del perjudicat. Les detingudes, una d'elles amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!