Dos treballadors resulten ferits en un incendi en una planta de reciclatge d'Almassora

Fins al lloc s'ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic per assistir als dos treballadors
Dos treballadors resulten ferits en un incendi en una planta de reciclatge d'Almassora | Consorci Provincial de bombers de Castelló

 

Dos treballadors han resultat ferits per inhalació de fum aquest dijous en un incendi en una planta de reciclatge d'Almassora, a la comarca de la Plana Alta, segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

  

L'avís del foc ha entrat en el CICU a les 7:45 hores. Fins al lloc s'ha mobilitzat una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB), l'equip sanitari del qual ha assistit a dos treballadors de 36 i 47 anys per inhalació de fum.

Dos treballadors resulten ferits en un incendi en una planta de reciclatge d'Almassora | Consorci provincial de bombers de Castelló

 

Els dos afectats traslladats a la seua mútua

  

Posteriorment tots dos afectats han sigut traslladats en l'ambulància SVB a la seua mútua de treball. En les labors d'extinció han participat dos dotacions de bombers de la Plana Baixa, que han donat per controlat el foc cap a les 9:30 hores.

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"URGENT: Les dades de 60.000 usuaris de Metrovalencia podrien estar al descobert" "ATENCIÓ: L'EMT de València no circularà a certes hores del dia al gener i febrer"