Dos xiques detingudes per robar en cases de València

Les detingudes formaven part d'un grup criminal especialitzat en el robatori de cases
Les detingudes eren part d'un grup criminal | Pixabay

Agents de Policia Nacional han procedit a la detenci√≥ en la localitat de Cartagena (M√ļrcia) de dos xiques  integrants d'un grup criminal especialitzat en el robatori en interior de cases, com a presumptes autores de com a m√≠nim tres robatoris.

Els agents de la Policia Nacional de Cartagena, en un dispositiu de vigil√†ncia en prevenci√≥ de robatoris amb for√ßa en casa, van localitzar a dos xiques el comportament de les que els va fer sospitar que podrien estar especialitzades en esta classe de fet delictiu.

S'asseguraven que no hi havia ning√ļ en la casa

El seu m√®tode consistia a assegurar que els habitants no es trobaven dins de la casa, i per a aix√≤, tocaven el timbre de manera insistent, i quan no obtenien resposta, entraven en l'edifici i for√ßaven el pany de la vivenda, introduint-se en el seu interior per a apoderar-se de diners i objectes de valor. Els policies les van sorprendre quan eixien de la casa, i despr√©s de comprovar que havien for√ßat el pany, van procedir a la seua detenci√≥. 

Les perquisicions fetes despr√©s van poder determinar la seua presumpta participaci√≥ en altres dos robatoris perpetrats en dos cases de Val√®ncia, en els que es va sostraure diners i gran quantitat de joies. Pel que pareix, es tracta de dos integrants d'un grup criminal especialitzat en robatoris en cases amb gran itiner√†ncia en tot el territori nacional.

En el cotxe que usaven per a despla√ßar-se es van trobar les ferramentes que presumptament usaven per a for√ßar els panys. A dem√©s, tamb√© es va intervindre documentaci√≥ presumiblement falsa i efectes sostrets, terminals m√≤bils, joies d'or (pendents, anells) i diners en efectiu. Les detingudes, de 23 i 25 anys, van ser posades a la disposici√≥ del Jutjat d'Instrucci√≥ en funcions de gu√†rdia de Cartagena. 

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!

"Ferit en l'incendi d'una casa en Castell√≥ de la Plana" "Greu ferit en bolcar amb el cami√≥ en l'A-3, pel seu pas per Bu√Īol"