Es dupliquen les denúncies per incompliment de l'estat d'alarma en València

Suposen un 10,8% del total de denúncies fetes durant tot l'estat d'alarma
Arxiu | València Diari

 

Les denúncies per incompliment de l'estat d'alarma s'han duplicat en la ciutat de València durant el passat cap de setmana, segons ha informat este dimarts el regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano.

 

En total, la Policia Local ha sancionat a 1.261 persones el cap de setmana: 263 el divendres, 483 el dissabte i 515 el diumenge, ha detallat Cano. «Estes xifres posen de manifest que hi ha hagut un notable increment d'incompliments per part de la ciutadania», ha indicat el regidor.

 

Les denúncies d'esta finalitat s'han duplicat --1.261 enfront de les 638 que es van imposar el cap de setmana anterior--, el que suposa, ha continuat l'edil, un 10,8% del total de denúncies fetes durant tot l'estat d'alarma. Des de què es va establir este estat, en València s'han imposat un total d'11.678 sancions per incompliment.

 

Aarón Cano ha apel·lat a la «responsabilitat» de tota la població i institucions «perquè ens juguem molt». «S'ha detectat una important relaxació quant al compliment de les normes establides i hem de recordar que estem eixint d'una crisi, però no hem eixit encara d'ella. Les mesures de distància social i higièniques han de mantindre's en el temps, independentment de la fase en la que estiguem, ja que és la nostra millor protecció», ha postil·lat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!