Extingeixen un complicat incendi de restes de fusta en una empresa de l'Alcoraya

La Policia ha obert una investigació per a investigar si podria haver sigut intencionat


La regidoria de Seguretat de l'Ajuntament d'Alacant informa que els bombers del Servei de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvament de l'Ajuntament d'Alacant (SPEIS) van extingir anit un complicat incendi que es va iniciar en una empresa situada en camí vell de l'Alcoraya.

El foc va ser complicat d'apagar per ser restes de fusta i productes inflamables amb elevada càrrega tèrmica, i els efectius van aconseguir controlar-ho, segellar-ho i apagar-ho de forma molt efectiva després de més de tres hores d'intens treball, evitant així la seua propagació.

Un operatiu amb quatre dotacions de bombers del SPEIS, així com tres patrulles de Policia Local s'hi han desplaçat fins a l'empresa juntament amb una dotació del Consorci Provincial d'Alacant, amb un ampli dispositiu mobilitzat per a coordinar l'emergència.


L'SPEIS, va rebre l'avís al voltant de les 20 hores, i fins al lloc de l'incendi es van desplaçar onze bombers que van començar a extingir-lo realitzant un tallafoc i desplegant línies d'atac en diversos fronts per a controlar el foc, distribuïts en equips.

Més de 15.000 litres d'aigua van ser els que van utilitzar els efectius amb diverses cubes, i es van centrar a controlar el focus localitzat de restes de fusta, emmagatzemats en una zona exterior. Gràcies a l'efectiva línia d'atac, així com a la ràpida intervenció dels bombers, es va aconseguir controlar amb celeritat sense que envaïra l'autovia pròxima i zones limítrofes rurals.

Els bombers van segellar l'incendi per a donar-lo per extingit, i també van treballar amb una pala excavadora per a mobilitzar les restes de fustes acumulades en munts, reduint així la càrrega tèrmica de l'incendi, i el que és més important evitant que es propagara.

Els bombers van estar treballant més de tres hores i mitja i desconeixen les causes de l'inici del foc, i a les 23,30 hores el SPEIS la va donar per extingit.

La Policia ha obert una investigació per a investigar si podria haver sigut intencionat.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Una nova boca eruptiva en el volcà de la Palma obliga a més evacuacions" "Detingut després de difondre imatges de contingut eròtic d'una coneguda"