Ferit un home de Monòver en rebre un tir en sa casa

La Guàrdia Civil continua buscant als dos autors dels fets
Tot apunta cap a un ajustament de comptes | Cedida

Un home, de 50 anys i veí de Monòver, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), ha resultat ferit després de rebre un tir este dijous de vesprada en sa casa. La Guàrdia Civil continua buscant als dos presumptes autors dels fets.

Els fets es van produir quan la víctima es trobava en el seu xalet, en la partida de la Pedrera de la localitat quan va rebre un dispar des de molt prop després de discutir amb els dos hòmens que continuen sent buscats pels agents.

Un veí de la zona va ser qui va alertar a la Policia del dispar, ja que l'havia sentit, i una patrulla de la Policia Local va acudir ràpidament al lloc dels fets, a on només va trobar a la víctima malferida.

Una ambulància ha traslladat a la l'home a l'Hospital d'Elda, a on ha sigut atés d'urgència i continua ingressat. A més, l'home està custodiat per dos agents en el centre mèdic, com a mesura de prevenció d'una altra agressió. 

Tot i que encara està per vore, especialment perquè encara s'ha de localitzar als dos hòmens amb els que discutia la víctima, tot apunta a un ajustament de comptes.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Cinc persones ferides en un xoc entre dos cotxes en Alzira" "Ferit molt greu en ser atropellat en Vinaròs"