Fiscalia atribuïx al presumpte assassí de Marta Calvo cinc homicidis

Tres d'ells serien delictes intentats, i un delicte d'omissió del deure de socors
Jorge Ignacio està acusat de 5 delictes | Facebook

La Fiscalia de València atribuïx provisionalment a Jorge Ignacio P.J., el presumpte assassí de Marta Calvo, la jove desapareguda enl novembre del passat any en Manuel, la Ribera (València), cinc delictes d'homicidi, tres d'ells intentats, i un delicte d'omissió del deure de socors.

Este dimecres s'ha celebrat en el Jutjat d'Instrucció número 20 de València una compareixença, a porta tancada, entre les parts de la causa --acusacions i defensa-- per a concretar els delictes que se li atribuïxen a l'acusat i sol·licitar, en cas d'estimar-se necessari, noves diligències.

L'investigat ha sigut traslladat des de la presó de Picassent fins als jutjats i s'ha tornat a negar a declarar davant del jutge i a revelar a on està el cadàver de Marta Calvo, desapareguda fa ja un any. «Ens sorprén que diga que vol col·laborar quan no està col·laborant absolutament en res», ha postil·lat.

Volia dir que no ha matat a cap dona

Tot i la seua negativa, quan s'ha acabat la sessió i estaven els micros apagats, l'investigat ha afirmat que volia dir que no havia matat a cap dona. Un lletrat de l'acusació ha demanat que constara en acta esta declaració i s'ha admés, segons ha pogut saber Europa Press.

La fiscal, en el seu torn, ha exposat que considera que l'investigat Ã©s autor de cinc delictes d'homicidi, tres d'ells intentats, i un d'omissió del deure de socors, però esta imputació podria variar segons avanç la investigació de la Guàrdia Civil o si apareixen noves presumptes víctimes de Jorge Ignacio.

Per part seua, les acusacions han elevat el delicte fins a l'assassinat i li atribuïxen, en el cas dels pares de Marta Calvo, un delicte contra la salut pública, profanació de cadàver, agressió sexual, i un altre delicte contra la integritat moral. El lletrat Juan Carlos Navarro, que representa a quatre dones, imputa a l'acusat dos assassinats i dos temptatives d'homicidi.

La defensa de Jorge Ignacio P.J., que ara es recolza en una lletrada de Pamplona, ha demanat el sobreseïment de les actuacions contra el seu representat perquè les acusacions que versen sobre ell es basen en sospites i conjectures que no acreditació la seua participació en els fets. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Agredix a un xic i el deixa inconscient en la terrassa d'un bar en Gandia" "Agredixen a un home amb una barra d'acer i una botella de vidre en València"