Dos funcionàries ferides en ser agredides per una interna en la presó de Fontcalent

Fa un mes dos presos d'este centre li pegaren a un funcionari amb pals de granera
Fa cosa d'un mes es va produir una altra agressió en esta presó alacantina | Pixabay

Dos funcionàries han resultat ferides després de què una presa les agredira este divendres de vesprada en la presó de Fontcalent en Alacant. L'associació de treballadors penitenciaris 'Tu abandono me puede matar' ha denunciat l'agressió a trevés de les xarxes socials.

Segons el comunicat de la mateixa associació, la treballadora que repartia la medicació va ser atacada per una de les preses d'un dels departaments de dones, pel que una altra funcionària va intentar defendre a la seua companya. A pesar d'açò, les dos van acabar ferides.

La interna que va agredir a les treballadores es trobava en el mòdul d'aïllament, precisament per la seua agressivitat, però, tal com denuncia l'associació de treballadors, la cel·la a on es trobava no està condicionada per a eixe ús. Per eixa raó, la presa va poder agredir a les treballadores a punyades.

Les dos funcionàries van haver de ser ateses pels servicis mèdics de la presó, tot i que les ferides no van ser molt greus. Fa cosa d'un mes, dos interns d'esta presó alacantina van agredir a un funcionari, que va acabar en urgències, amb una granera.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Mor una xiqueta de 5 anys en un accident en Llombai" "Tres ferits en un accident en la V-21 a l'altura de Massalfassar"