Furten els mobles del pis de lloguer en el que vivien en Llíria

La parella residia en la casa des de setembre de 2016
Els lladres han furtat part dels mobles de la casa | Pixabay
 

La parella formada per Vicente P.L i Teresa R.P estan acusats d'haver-se quedat amb els mobles de la casa que havien llogat en el municipi de Llíria, el Camp de Túria (València). El fiscal demana 2 anys i 3 mesos de presó per un delicte d'apropiació indeguda.

Entre els mobles que han furtat hi ha una nevera, un rentaplats i una llavadora. Els acusats van llogar la vivenda en setembre del 2016 i, segons el contracte, la casa estava equipada amb tots els mobles i dotada amb electrodomèstics i altra classe d'aparells per a que entraren a viure de seguida.

Però els inquilins, «incomplint l'obligació que tenien de restituir els béns al termini del contracte», segons relata el fiscal en el seu escrit d'acusació per al juí que se celebrarà el pròxim dimarts 21 de gener en l'Audiència de València, es van quedar amb la nevera, el rentaplats, la llavadora, mobles del televisor, llits, matalaps, la taula de cuina, mobles de bany i altre tipo d'aparells.

En total, la suma econòmica dels objectes que han furtat arriba fins als 4.755 euros, segons el fiscal, qui demana la devolució d'eixos diners als propietaris de la casa –a demés dels interessos que procedisquen– i la citada condemna de dos anys i tres mesos de presó.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un ferit en bolcar un camió de taronges en Novelda" "Es fan passar per tècnics d'una coneguda empresa i furten 20.000 euros en Benidorm"