Demanen presó per a un home que va pegar a una cambrera i es va oblidar la cartera en Gandia

També reclamen una indemnització de 7.880 euros per a la víctima
Demanen 6 anys de presó per agredir a una cambrera  | Pixabay
 

El fiscal demana 6 anys de presó per a Francisco J.V, l'home que li va pegar amb el cap a una cambrera en un bar de la localitat de Gandia, en la comarca de la Safor (València), i li va trencar el nas durant una discussió.

Els fets van passar en octubre del 2018 quan l'acusat va començar a discutir amb la cambrera i després va resoldre l'enfrontament pegant-li amb el cap, per a ràpidament abandonar el local sense donar-se compte de què s'havia deixat en la barra del bar la cartera amb tota la documentació, segons relata el fiscal en un escrit d'acusació per al juí que se celebrarà en l'Audiència de València el pròxim dilluns.

La dona va patir una fractura desplaçada dels óssos del nas, a demés d'una ferida greu que va necessitar assistència mèdica, farmacològica i quirúrgica, i sofrix seqüeles com deformitats, una cicatriu i un bony, junt a dificultats respiratòries.

El fiscal considera que estos fets van constituir un delicte de lesions, pel que demana una pena de 6 anys de presó per a l'acusat, a demés d'una indemnització per a la víctima de 7.880 euros. L'acusació reclama per al juí que declaren la víctima i l'acusat, i també els metges forenses i proves documentals com, per exemple, el registre de la compareixença de l'acusat sol·licitant la devolució dels documents que tenia la cartera.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un motorista ferit en xocar amb un cotxe en València" "Un treballador ferit en caure d'un camió en Villafamés"