Aporreja la porta de la casa de la seua exnóvia i l'amenaça en València

També ha agredit al porter de l'edifici
La víctima es va negar a obrir-li la porta | Pxhere

Agents de la Policia Local de València han detingut a un xic de 26 anys després d'aporrejar la porta de la casa de la seua exnóvia, de 23 anys, i l'amenaçara. Els fets s'han produït la passada nit de dijous, cap a les 22.35 hores.

Agents de la primera Unitat de Districte i de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) van ser avisats per la Sala de Transmissions del Cos perquè, pel que pareix, un xic estava pegant a la porta de la casa de la xica, al mateix temps que l'amenaçava a crits. 

Quan els policies van arribar, l'agressor havia fugit amb cotxe, però gràcies als testimonis que van poder recaptar i en col·laboració amb la Policia Local d'un altre municipi, van activar un dispositiu de busca sobre el presumpte agressor, segons han informat les forces de seguretat en un comunicat.

Pel que pareix, el presumpte agressor havia pujat a la residència de la dona i havia començat a colpejar la porta de casa mentres cridava, sense que ella li obrira. A continuació, va baixar al pati molt agressiu i alterat, moment en el que va començar a agredir al porter de l'edifici.

Després, el xic, suposadament, va eixir de l'edifici i va tornar instants després en el seu vehicle. Després d'aparcar-lo en el portal, va entrar en l'edifici una volta més per a continuar amb el comportament anterior fins que se'n va anar.

Com que els fets pareixien haver-se originat per un possible cas de violència de gènere, els agents van demanar la presència d'un altre indicatiu per a atendre la víctima. La jove ha ficat una denúncia contra el presumpte agressor ja que, pel que pareix, els episodis de violència eren reiterats.

Des de la Policia Local de València han precisat que la víctima, presumptament, ha patit un «infern» de faltes de respecte i amenaces contínues, episodis de violència i intents frustrats d'acabar la relació. La xica no havia denunciat els fets abans.

D'esta forma, els policies van deixar constància de què, durant el temps que va durar la intervenció, el suposat autor dels fets va fer diferents telefonades a la jove que ella no va contestar, utilitzant diferents números de telèfon. Finalment, els agents van conseguir localitzar al presumpte agressor, que va ser detingut i traslladat a Dependències.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Apareix en bon estat una de les dos menors desaparegudes en Borriana" "Demanen presó per pegar a una cambrera i es va oblidar la cartera en Gandia"