Furten en quatre masets en la nit de Nadal en Vila-real

Els lladres van aprofitar que els residents se n'anaren de sopar
Camí del Cuquello, a on s'haurien produït els robatoris | Google Maps

Esta passada nit de Nadal, en la localitat de Vila-real, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), s'han produït diferents robatoris en alguns masets situats en el camí del Cuquello, paral·lel a la carretera d'Onda.

Segons informacions de 'Mediterráneo', quatre van ser les cases afectades per estos robatoris en vore que no hi havia ningú. Els agents policials van rebre l'avís i fins al lloc va arribar una patrulla de la Policia Nacional. Este dimecres de matí, dia de Nadal, un agent de la Policia Científica ha inspeccionat les vivendes per a arreplegar marques i pistes per a trobar als possibles lladres.

Alguns testimonis asseguren que van actuar de forma molt ràpida: «ens van llevar dos ordinadors portàtils, una consola, un parell de vestits, perfums, joies i menjar de la nevera. Es van deixar més objectes de valor».

Altres veïns afectats expliquen que se'n van anar a celebrar la nit de Nadal i, en tornar, cap a les 01.00 hores, «ens vam trobar tota la casa regirada». Altres relaten que, per a robar en la casa, van arrancar la reixa de la finestra. Alguns masets de la zona tingueren més sort i no van ser afectats, com és el cas d'una família que estava sopant en eixe moment.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Detecten una residència il·legal d'ancians en greu situació de desatenció en Vinaròs" "A punt de morir després de ser apunyalat en la nit de Nadal en Benimuslem"