Un instal·lador de gas ferit per una explosió i un incendi en una casa de Monòver

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
Lloc dels fets en Monòver | Maps

Un instal·lador de gas ha patit cremades de segon grau en produir-se una explosió i posterior incendi en una vivenda, en la que estava treballant en Monòver, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), segons ha informat el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'accident ha ocorregut al voltant de les 17.30 hores d'este dilluns, quan s'ha sol·licitat la intervenció del CICU per a assistir a possibles afectats per explosió de gas i posterior incendi en una casa del carrer Velázquez. Fins al lloc s'han desplaçat una unitat del Servici d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU), una unitat de Suport Vital Bàsic (SVB) i un metge d'Atenció Primària.

L'equip mèdic del SAMU ha assistit a un home de 42 anys, instal·lador de gas, per cremades de segon grau. El SVB ha evacuat a esta víctima a l'Hospital d'Elda. A demés, el facultatiu d'Atenció Primària ha assistit a una dona de 91 anys, que ha resultat indemne i ha sigut traslladada al mateix centre hospitalari en l'ambulància de Suport Vital Bàsic per a observació, segons les mateixes fonts.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Vídeo: Conductor borratxo xoca contra un altre vehicle i fuig en Onda" "Ferit en ser atropellat en l'avinguda del Cid de València"