Dos grups radicals s'enfronten despr茅s d'un partit de futbol en Pego

L'equip visitant va estar col路locant adhesius feixistes en el mobiliari urb脿
El grup es va dedicar a posar adhesius feixistes durant el dia | Twitter

Este diumenge, l'equip de futbol de Pego, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), es va enfrontar en esta localitat contra el C.F. Gandia, en la comarca de la Safor (Val猫ncia). Per貌, malauradament el deport va passar a segon pla.

Segons informa 'Las Provincias', el protagonisme se'l va emportar un grup radical de 40 seguidors de l'equip visitant, que es va dedicar durant tota la jornada a posar adhesius feixistes en el mobiliari urb脿 del municipi. 

Com a conseq眉猫ncia, la Policia Local es va mobilitzar amb l'ajuda de la Gu脿rdia Civil. A les 17.00 hores, el grup ultra va entrar al partit, ja que la situaci贸 havia estat controlada durant tot el dia. A dem茅s, s'havia identificat a totes estes persones amb noms i fotos del DNI. 

M茅s de 50 persones fora

Durant la majoria del temps del partit el grup es trobava apartat de la resta del p煤blic animant al C.F. Gandia. Per貌 poc abans de qu猫 acabara el partit, van comen莽ar a arribar ve茂ns de Pego i dels municipis pr貌xims fora del recinte deportiu per a mostrar el seu desacord, arribant a ser m茅s de 50 persones.

D'esta forma, els agents van tancar totes les entrades del camp de futbol i una volta acabat el partit, van decidir mantindre dins al grup de Gandia a l'espera d'antidisturbis per a intentar evitar problemes a la seua eixida.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"Greu accident entre un cotxe i una furgoneta en l'A-3" "Transporten amb vaixell m茅s de 1.000 quilos de droga en Santa Pola"