La Guàrdia Civil busca a la parella d'una dona trobada morta a Borriol

Només saber de la seua mort es va activar el protocol de violència de gènere
Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Guàrdia Civil   | València Diari

 

La Guàrdia Civil de Castelló investiga la mort d'una dona, de 35 anys d'edat, el cadàver de la qual va ser trobat la nit del passat divendres en un habitatge del municipi de Borriol, a la comarca de la Plana Alta, i la parella sentimental del qual es troba desaparegut. La dona, era natural de Castelló, i veïna del número 4 del carrer de Sant Bartolomé de Borriol.

  

Segons han informat fonts de la Guàrdia Civil, la Policia Local va ser la que va donar l'avís de la troballa, a les 22:00 hores del divendres, i es va activar el protocol de violència de gènere. La Policia Local va iniciar la investigació ràpidament després que l'Ajuntament rebera un avís d'un familiar de la dona morta declarant que no sabia res d'aquesta des de dies enrere segons informa el mateix alcalde d'esta població castellonenca, Silvero Tena.

La Guàrdia Civil busca la parella de la víctima

  

El cadàver ha estat traslladat a l'institut anatòmic forense, situat a l'hospital provincial de Castelló, on se li realitza l'autòpsia. Les mateixes fonts han informat que el company sentimental de la dona es troba desaparegut, i la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló s'ha fet càrrec de la recerca.

El cas està baix secret de sumari, decretat pel Jutjat d'Instrucció número 2 de Castelló, que estava en funcions de guàrdia quan es va trobar a la morta. Per este motiu, estant baix secret de sumari, els agents mantenen totes les hipòtesis sobre la possible causa de la mort, però els primers indicis reforcen les sospites del que podria ser un cas de violència masclista. Totes estes investigacions van al voltant de la parella de la víctima, qui té antecedents policials per maltractaments en una de les seues relacions anteriors, segons informa el diari Mediterráneo, com també que la parella de E.B.F. «es va allistar de jove a la Legió i fins i tot havia escrit un llibre sobre el tema».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un pederasta reincident per abusar de 2 menors després d'eixir de presó a Alacant" "A la llum els secrets i problemes de la princesa Elionor a l'escola i amb la seua mare"