La Guàrdia Civil procedix contra una persona que s'atrinxera en el seu habitatge amb un arma blanca a Carcaixent

El germà del detingut és el que va avisar als agents
La Guàrdia Civil procedeix contra una persona que s'atrinxera en el seu habitatge amb un arma blanca a Carcaixent | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil de Carcaixent va tindre coneixement el passat 24 d'agost sobre les 13:00 hores dels fets, després de personar-se en les dependències oficials el germà del detingut, per comunicar que el seu germà de 70 anys té una greu malaltia mental i porta diversos dies sense prendre's la medicació necessària per a la seua malaltia. El qual a tingut un brot d'esta malatía i s'atrinxerat amb un ganivet de gran grandària en el seu habitatge.                               

 

Per tot això, davant de l'avís del germà del detingut, la Guàrdia Civil amb Policia Local es van personar en l'habitatge d'esta població de la Ribera Alta, comprovant que està persona es trobava amb un ganivet i bastant alterat.                    

 

Hores de negociacions i forcejaments

  

Fruit de les intenses gestions efectuades per l'agents per poder convèncer a este individu que es mostrava a tot moment molt violent, arribant fins i tot a agredir als agents amb el ganivet. Es va poder convèncer perquè es lliurara, després de diverses hores de negociació i forcejaments.                                                       

 

La Guàrdia Civil procedeix contra una persona que s'atrinxera en el seu habitatge amb un arma blanca a Carcaixent | Guàrdia Civil

 

El detingut és intervingut per personal sanitari per poder calmar-ho i ser poder ser traslladat a la Unitat de Psiquiatria on queda ingressat.                                

  

Les diligències instruïdes han estat lliurades en els Jutjats d'Instrucció nº 5 d'Alzira.

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!