Una interna de Picassent estafa 60.000 euros a la parella i amenaça a la seua família

Va enganyar a l'home amb el mètode de l''estafa amorosa'
Imatge d'arxiu | Pixabay

Una dona, que complix condemna en la presó de Picassent, en la comarca de l'Horta de València, per delictes relacionats amb l'explotació sexual, està actualment investigada per la Guàrdia Civil per haver estafat, suposadament, més de 60.000 euros a un home amb el mètode de l''estafa amorosa'.

En un comunicat, la Guàrdia Civil ha informat que el denunciant va començar una relació sentimental amb una dona en l'abril de l'any passat i, poc de temps després, va començar a demanar-li diners de forma constant. Ella argumentava que tenia una filla xicoteta molt malalta en Romania. Li comentava que necessitava molts diners per a medicació i operacions i que el seu marit havia mort en un accident de trànsit.

El denunciant va demanar diferents préstecs bancaris, microcrèdits i va demanar diners a familiars i amistats, fins a quedar completament arruïnat. La investigada va rebre, per part de l'estafat, més de 60.000 euros en efectiu. A demés, va vendre el seu vehicle a un preu molt per davall del valor de mercat a uns amics de la dona.

Durant esta relació la dona va amenaçar a l'home amb fer mal als seus familiars si no seguia ajudant-la econòmicament. Durant la investigació, els agents van poder comprovar que la presumpta autora havia sigut detinguda per altres fets relacionats, per suposadament formar part d'una organització criminal dedicada al tràfic de persones amb finalitats d'explotació sexual. Per això, els agents de la Guàrdia Civil van acudir al centre penitenciari de Picassent per a poder investigar-la com a presumpta autora de delictes d'estafa i amenaces.

També pots llegir... 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescaten a un home per un possible ictus en una muntanya entre la Vila Joiosa i Orxeta" "Ferida una xiqueta ciclista de 13 anys en xocar amb un cotxe en Ibi"