Investiguen un possible cas de maltracte a un bebé d'un mes en Girona

El menut va ingressar en l'hospital i els metges van detectar lesions
Investiguen un possible cas de maltracte a un bebé | Pixabay

Professionals de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya investiguen un possible cas de maltractament a un bebé de només un mes en Girona.

Segons ha avançat 'El Periódico' i ha confirmat la DGAIA, la presumpta víctima va ingressar amb lesions en el cos la nit del passat dilluns en l'Hospital Josep Trueta de Girona i, davant de les sospites dels metges, es va activar el protocol per a este tipo de situacions.

En fer-li l'exploració mèdica, a demés, els metges van detectar lesions anteriors en el cos del bebé, pel que van avisar als Mossos d'Esquadra, que van avisar a la DGAIA.

La Generalitat de Catalunya va mobilitzar fins al centre a un equip especialitzat en estos casos per a analitzar totes les circumstàncies d'este presumpte cas de maltractament i de la família, que té altres fills. La DGAIA no ha pres de moment una decisió, a l'espera de recaptar tota la informació abans de pronunciar-se sobre la custòdia del bebé. 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Més de 30.000 afectats de 160 vols per l'incendi de l'aeroport d'Alacant-Elx" "Demanen presó per intentar assassinar a la seua exparella en Alacant"