José Ribagorda, presentador de Telecinco, va informar en directe de la mort del seu sogre

Es tractava d'un antic presentador d'Informe Setmanal, José Antonio Silva

El món laboral no és fàcil i, amb freqüència, els treballadors estan subjectes a pressions i situacions difícils. A vegades, estes s'agreugen per circumstàncies d'índole personal com patir una malaltia, o viure la pèrdua d'un ser estimat. Justament açò és el que li va succeir a José Ribagorda, presentador de Telecinco, qui va haver d'informar de la mort del seu propi sogre en directe.

  

Sens dubte es tracta d'una experiència terrible, ja que situa a Ribagorda en una posició tan compromesa com a dolorosa. És difícil, lògicament, mantenir el rigor professional en una situació semblant.

  

  

com explica 'Cuanto Daño'

De fet, va dir: «És filla de José Antonio Silva i vaig tenir l'immens plaer de conèixer-li. Va ser el primer presentador d'Informe setmanal i va presentar moltíssims programes en la televisió pública. Em va explicar qui era el seu pare jo em vaig interessar en la seua figura convertint-se para mi en un referent».

Un referente i un ser volgut 

  

en realitat, sentia gran estima pel seu sogre i ho respectava professionalment

  

Sobre açò, deia: «La notícia més terrible, dura i la que més m'ha costat donar va ser la defunció del meu sogre el 22 de maig de 1997. Desgraciadament vaig haver de donar la notícia de la seua mort. D'ell vaig aprendre a respectar l'ofici, la professió, a exercir este ofici amb responsabilitat i amb ètica».

José Antonio Silva primer presentador d'Informe Semanal | TVE

 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Violent assalt a un xalet d'Alacant" "Mariano Rajoy, afectat en el funeral que mai va imaginar que hauria d'anar"