Joves celebren una festa il·legal en un solar de les Palmeres

Els veïns lamenten la falta de previsió i la inacció de l'ajuntament i la policia i asseguren portar tota la nit sense poder dormir per les molèsties

Els veïns de Les Palmeres resumeixen esta nit passada com horrible i es que des de les 22 hores d'ahir, desenes de cotxes (fins a 50 en la matinada) es van reunir en un solar situat en la població per a celebrar una festa il·legal. No faltaven cap ingredient: pont festiu, música a tot volum, alcohol i ganes de festa. El resultat, una nit de festa que encara durava avui a primera hora del matí i una llarga nit en vela per a uns veïns que no sabien on acudir ni a qui cridar.

Cap a les 22 h començava la festa

Sembla que tot s'iniciava al voltant de les 22 hores, amb l'arribada dels primers vehicles i els primers joves a un solar situat al carrer Riu Sènia de les Palmeres. Els veïns es temien el pitjor perquè no és la primera vegada que ocorria, segons han explicat. De fet, diversos propietaris reconeixen que el dissabte passat també es va celebrar una festa similar en este mateix lloc i que, per això i tement-se que tornés a ocórrer, van telefonar a la Policia Local de Sueca i a la Guàrdia Civil advertint-los que s'estaven tornant a concentrar molts vehicles en esta zona de la ciutat "i no en les afores on hi ha dos aparcaments habilitats".

L'obertura d'una discoteca podria ser el ganxo

La reobertura d'una discoteca pròxima podria haver sigut la causant de què els joves celebraren esta festa il·legal i es reuniren en esta zona. És el que creuen els veïns, que consideren que les autoritats municipals i la policia haurien d'haver previst esta situació i haver-se anticipat al fet que molts joves anaven a optar per muntar-se la seua festa fora de les instal·lacions de la discoteca, en la qual sí que es compleixen totes les mesures de seguretat exigides.

12 hores de festa ininterrompuda

Després de quasi 12 hores de festa ininterrompuda, els veïns del carrer Riu Sènia dels Palmeres reconeixen que la nit "ha estat insofrible… Sorolls, música i crits". Expliquen que una patrulla de la policia ha arribat al lloc a les 9.30 hores després d'haver parlat amb una regidora de l'ajuntament. "Ara a les 9.30 acaba d'aparéixer la policia perquè hem aconseguit parlar amb una regidora. La patrulla se'n va anar al cap de 10 minuts i la festa segueix", lamenten.

Falta de previsió

Els veïns lamenten la falta de previsió malgrat que els seus advertiments i apunten a l'incompliment de totes les mesures mínimes contra el coronavirus. "No ha aparegut ningú en tota la nit ni hi ha hagut cap previsió. Era tan fàcil com haver tancat el descampat a la tarda impedint als cotxes aparcar i indicant-se els aparcaments habilitats per a la discoteca", postil·len.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rescatat un home amb símptomes d'infart en el barranc dels Tarongers d'Ontinyent" "Un home acaba amb la vida de la seua dona a Vitòria i després se suïcida"