Juí per violar a la seua exparella en Castelló

Demanen presó per a l'agressor
Ciutat de la Justícia de Castelló | Google Maps

 

Este dilluns 4 de novembre se celebra en la Ciutat de la Justícia de Castelló, el juí per a un home que, presumptament, va violar una dona tot i tindre una ordre d'allunyament. Estos fets es produiren en setembre de l'any 2018.

 

Segons informacions del 'Mediterráneo', la parella va començar una relació sentimental l'any 2012. Un any després, ella va decidir denunciar-lo i l'agressor va ser condemnat en 2014. Però dos anys després, tornaren a estar junts, fins que en 2017 es va produïr una segona denúncia. En esta, també se'l va tornar a condemnar, per un delicte de maltractament i d'amenaces relacionades amb la violència de genere. 

 

En eixe moment, en maig de 2017, el denunciat havia de complir la norma de no aproximar-se a 300 metres de la víctima. Esta prohibició se li va interposar fins al 18 de setembre de 2018. Però segons l'escrit de la Fiscalia, l'home va tindre contacte amb la xica, com a mínim, fins al 4 d'agost d'eixe any. El mes següent, es va presentar a casa de la dona i li va demanar quedar-se, a on es va quedar amagat sense eixir.

 

Va ser en la matinada del 15 de setembre quan la dona, que acabava de treballar, es va presentar al seu domicili i l'agressor li va demanar mantindre relacions sexuals de forma insistent. La xica es va negar i ell la va immobilitzar per a consumar l'acte sexual.

 

Açò li va provocar a la víctima lesions i contusions, i va acabar en el Centre de Salut de Torreblanca, així com en el Servici d'Urgències de Ginecologia de l'Hospital General de Castelló. A més, la denunciant ha renunciat a les accions que pogueren correspondre-li.

 

Amb la gravetat d'estos fets, la Fiscalia ha decidit aplicar la pena d'un any de presó per incomplir reiteradament la norma d'apropar-se a la víctima, dotze anys per l'agressió sexual i altres deu anys més de llibertat vigilada.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!