El jutge imputa a Camps per contractacions amb la trama Gürtel a València

La causa investiga contractacions de la Generalitat amb societats vinculades al grup de Francisco Correa
Francisco Camps, en la seua arribada al Tribunal Superior de Justícia de València. | EFE

 

El jutge del cas Gürtel, José de la Mata, ha imputat a l'expresident de la Generalitat Valenciana Francisco Camps en la peça de la causa que investiga contractacions de la Generalitat amb societats vinculades al grup de Francisco Correa.

El jutge li imputa a petició de la Fiscalia en la peça número 5 de la causa, concretament per un contracte de la fira turística Fitur en 2009 adjudicat a l'empresa Orange Market, relacionada amb la trama mafiosa, encara que no concreta en l'acte encara la data en què el citarà com investigat.

Ja són quatre les imputacions a les què s'enfronta

La decisió del jutge del cas Gürtel d'imputar al expresident de la Generalitat Francisco Camps per contractacions de la Generalitat amb societats vinculades al grup de Francisco Correa eleva ja a quatre les imputacions judicials a les quals s'enfronta el exdirigente valencià.

  

  

❗Notícia en ampliació. La redacció de València Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@valenciadiari.com, per Facebook a ValenciaDiari, per Twitter a @ValenciaDiari o per WhatsApp o Telegram al info@valenciadiari.com.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ALERTA: Estos són els trams més perillosos i amb més accidents de la Comunitat" "Impressionant incendi en un edifici a Dénia afecta a tres edificis adjacents"