Una kamikaze conduix borratxo per València i xoca amb diversos vehicles

El detingut tenia el permís retirat
Llos dels fets en València | Maps

Agents de la Policia Local han detingut en València a un home de 40 anys per presumptament conduir borratxo, amb el permís retirat i de manera temerària als voltants de l'avinguda Peris i Valero.

El detingut, que va acabar xocant contra vehicles aparcats, fugia d'un altre amb el que, pel que pareix, havia xocat i que li va tractar de seguir fins que va vore a una patrulla policial.

Els fets van tindre lloc en l'avinguda Peris i Valero, a les 00.55 hores d'este dilluns, quan els agents van observar passar a gran velocitat a dos vehicles, un d'ells que circulava de manera temerària i fent cas omís dels senyals de control de trànsit.

A continuació, el conductor va perdre el control del turisme i va impactar contra diversos vehicles estacionats en la via pública, on els agents van procedir a la seua detenció.

El detingut, que mostrava símptomes evidents de trobar-se baix la influència de begudes alcohòliques, es va negar en diverses ocasions a ser traslladat per a realitzar les proves de detecció d'alcoholèmia pertinents i es va mostrar nerviós i amenaçador. El conductor va arribar a espentar als agents per a intentar evitar introduir-se en el vehicle policial.

A més, el conductor del segon vehicle, que seguia al del detingut, es va presentar on va tindre lloc la detenció i va manifestar als agents que moments abans havia notat com un vehicle li pegava un colp per darrere i, posteriorment, fugia, i que per això tractava de seguir-lo. En vore a la patrulla, va parar i va indicar amb gestos el problema als agents.

Durant el seu trasllat, el detingut suposadament no va cessar d'insultar als policies i de pegar colps contra el vehicle en repetides ocasions. Una volta en els atestats, els agents van comprovar que tenia retirat el permís de conduir. Posteriorment, va ser traslladat a un centre mèdic i, finalment, a dependències policials.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tira en terra a una dona mentres passejava i li furta el bolso en Torrevieja" "Salven a una mare, que anava amb el seu fill de 12, a punt de morir en Villena"