Un kamikaze xoca contra una casa després d'una espectacular persecució policial en Benicàssim

El conductor no tenia carnet i el copilot, que anava begut, era el titular del cotxe
El conductor va canviar de direcció i va accelerar en vore el control policial | Pxhere

Dos hòmens, de nacionalitat colombiana, han sigut detinguts esta matinada de dimarts en Benicàssim, en la comarca de la Plana Alta (Castelló), després d'una espectacular persecució policial. Pel que pareix, els ara detinguts haurien pegat a fugir en vore un control policial.

 

Segons informa 'Mediterráneo', un Volkswagen verd obscur anava per l'avinguda de Castelló en direcció Benicàssim quan va vore un control de la Guàrdia Civil i la Policia Local. En eixe moment, abans d'entrar en la rotonda, el cotxe canvià bruscament la direcció i pegà a fugir fent cas omís als senyals de trànsit —es va passar semàfors i stops—.

 

Diferents patrulles començaren una persecució darrere del vehicle per l'avinguda dels Frares i la Gran Avinguda fins al carrer de la Torre Sant Vicent, a on, en girar, el cotxe es va estampar contra una casa i tirà una farola. A pesar de què el vehicle quedà en estat de sinistre total i, fins i tot, una roda va eixir volant, els dos conductors només van patir algunes xicotetes ferides.

 

El titular begut i el conductor sense carnet

En demanar-los la documentació, els agents van poder saber que el titular del cotxe era el copilot, qui li havia demanat al seu familiar, que no tenia carnet, que conduïra el vehicle perquè havia begut alcohol. A demés, el conductor no tenia documentació pel que, després de portar-los als dos a l'Hospital General, a on els metges van confirmar que només tenien xicotetes ferides, van ser traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil.

 

Els agents procediran a la identificació del conductor amb les petjades dactilars, per a poder saber també si té antecedents policials. Els dos estan acusats d'un delicte contra la seguretat viària.

 

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!