L'alerta groga per vent causa danys i obliga a tancar escoles i parcs a la província d'Alacant

Han caigut arbres i objectes de les façanes
Danys que ha causat ja el vent | @elchecabreada

 

L'alerta groga per fortes ratxes de vent que està activa en estos moments en el litoral sud d'Alacant ha obligat a suspendre este matí les classes als col·legis El Palmeral i La Galia d'Elx, per risc de caiguda d'arbres. De fet, ja s'han produït despreniments de palmeres, arbres, antenes i façanes, i els bombers estan havent d'intervenir sense deteniments des de primeres hores del matí.

Des de l'Ajuntament de la ciutat s'ha comunicat que s'han tancat tots els parcs i horts públics, i recomanen als ciutadans no transitar per les zones verdes on puguen desprendre's branques, així com assegurar els tests i altres objectes que puguen ser susceptibles de caure dels balcons.

Ratxes de fins a 78 km/h esta matinada 

Segons les dades d'AEMET fetes públiques fa uns instants, els registres de les ratxes de vent esta matinada deixen fins a 78 km/h a Rojales i 72 km/h a Elx. Informen també que és possible que en zones com Novelda i Elda s'hagen produït a més alguns fenòmens de rebentades tèrmiques.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FLIPA: Detingut per obligar a la seua dona a tindre sexe" "MOLT FORT: Detenen un home per fer-se passar per un agent i intentar furtar a València"