Li trenquen el nas i li obrin la cella a un home en l'eixida d'una discoteca de Vinaròs

La víctima ha denunciat als agressors
Foto d'arxiu d'una discoteca   | Cedida

 

Este passat cap de setmana, sobre les 06.30 hores de la matinada del diumenge, en l'avinguda Jaume I del municipi de Vinaròs, en la comarca del Baix Maestrat (Castelló), dos hòmens han sigut detinguts per la Policia Local. Els fets s'han produït en l'eixida d'una discoteca i se'ls atribuïx un presumpte delicte de lesions.

 

Segons informacions del 'Mediterráneo, els agents van rebre la telefonada d'alguns testimonis, avisant de que s'estava produint una baralla entre tres persones. Els agents es van dirigir fins al lloc i just en arribar, un home, de 54 anys, estava sagnant estés en terra.

 

Els agents interrogaren a testimonis que estaven en el lloc i asseguraren que els agressors havien pegat patades a l'home i el van tirar en terra. La col·laboració ciutadana ha sigut clau, ja que han acudit a declarar en la comissaria policial per a ajudar a aclarir els fets. I, gràcies a ells, els agents han pogut identificar els detinguts, que en cap moment han negat l'agressió.

 

L'home ha sigut traslladat a l'Hospital General de Vinaròs, després de què els agressors li trencaren el nas. Ja en el centre mèdic, la víctima ha rebut punts de sutura, també per un tall en la cella. Finalment, la víctima ha denunciat als agressors.

 

També pots llegir...

 

 

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram