En llibertat provisional la jove que va atropellar mortalment a 3 ciclistes a Oliva

L'Audiència Provincial de València ha decretat la seua llibertat provisional

Durant el dia d'ahir divendres, l'Audiència Provincial de València va decretar l'eixida de presó de Mavi, la jove de 29 anys que va atropellar a sis ciclistes en maig de 2017 acabant amb la vida de 3 d'ells i dos van resultar ferits de gravetat.

La jove, que va entrar en presó preventiva hores després de l'atropellament dels esportistes que circulaven per l'N-332 entre Oliva i Dénia. La jove va donar positiu  per alcohol i substàncies estupefaents. Va ser  arrestada després del sinistre per un presumpte delicte d'homicidi imprudent i tres per lesions greus.

En el moment de l'accident van morir dos ciclistes per a més tard morir un tercer després d'estar diversos dies ingressat en la UCI.

Mavi no recorda res 

La jove va passar per disposició judicial en el tribunal de Gandia i va prestar declaració en diverses ocasions. Segons ha informat Las Provincias la jove ha declarat que no recorda res del que va passar. 

L'advocat de la jove ha demanat la llibertat baix fiança de la jove al jutge de Gandia. Al ser rebutjat va apel·lar davant l'Audiència Provincial de València que ha decretat la llibertat provisional, atenent que el judici tardarà acelebrar-se.

La jove va eixir ahir de presó ahir a la vesprada després de pagar 7.000€ de fiança. 

El judici es demorarà

El magistrat de Gandia deurà esperar que arriben els informes forenses dels dos ferits a l'accident. Una vegada que el jutge tinga eixos documents es passarà al procediment  fiscal. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Importants talls al trànsit a València" "URGENT: A 145 km/h per dins de València"